Openingstocht 2015

De Openingstocht was dit jaar op 2 en 3 mei. Het schippersbal werd dit jaar gecombineerd met de “Meet en Greet” waardoor nieuwe leden kennis konden maken met de “ouwe hap”. Er bleek ook een record gesneuveld te zijn: er hadden zich 25 boten aangemeld voor deze tocht. Achteraf konden Ans en Fons met de “Funske” niet mee daar Ans lelijk gevallen was op het dek en even later voor minstens 5 weken in het gips zat. Op zaterdag ging het via sluis Grave naar de plasmolen waar we met behulp van de havenmeester een plekje toegewezen kregen in jachthaven De Driesen. De avond begon met een uitstekend diner in het bijbehorende restaurant De Loopplank. Later konden we de onderlinge strijd aangaan tijdens een wedstrijd bij bowlingcentrum Plasmolen. Sommigen namen nog een afzakkertje bij “De Malle Jan”. Na het zondagse ontbijt terug naar Niftrik voor o.a. de prijsuitreiking.