Hier vindt u alle formulieren

Kies een formulier
MutatieformulierHijsdagformulierCommissieformulierStatutenHuishoudelijk reglementHandleiding poort

Mutatieformulier

Huidige E-mailadres *

Reden van wijziging *

Uitvoerige omschrijving van de wijziging.
Indien andere boot: alle gegevens van boot opgeven (bootaam, LxBxD, verzekeringsgegevens)

Indien andere boot: digitale foto bijvoegen max 2 MB.

Hijsdagformulier

Hijsdag UIT - Oktober

Eimail *

Bootnaam *

Materiaal boot *
StaalPolyesterHout
Moet mijn boot gehesen worden? *
JA, Boot wel hijsenNEEN, boot niet hijsen
Moet mijn boot afgespoten worden? *
JA boot afspuitenNEEN boot niet afspuiten
Boot met Hijsdag IN weer te water laten? *
JA terug in water hijsenNEEN niet terug in water hijsen
Eigen trailer: *
JaNeen
Naam vervangende trailer:

Opmerkingen *

Commissieformulier

Hieronder kunt u aangeven bij welke commissie u werkzaamheden wilt verrichten.

Bootnaam *

Commissie *
GroencommissieSteigercommissieDame KaagcommissieBarcommissieActiviteitencommissieHijsploeg

Handleiding bediening poort

Wat heeft u nodig:
Een mobiele telefoon waarvan het telefoonnummer is geregistreerd bij het secretariaat en waarvan de nummerherkenning aan staat.
Wat is nummerherkenning (CLIR Calling Line Identification Restriction)
Nummerherkenning wil zeggen dat als u iemand belt, deze persoon uw telefoonnummer ziet.
Meestal staat deze optie in uw telefoon standaard aan en hoeft u niets te doen. U kunt dit eenvoudig testen door iemand te bellen, ziet deze persoon uw naam of telefoonnummer hoeft u niets te doen, ziet deze persoon “Onbekend” dan dient u nummerherkenning aan te zetten in uw toestel.
Nummerherkenning aanzetten (CLIR Calling Line Identification Restriction)
Nummerweergave kunt u activeren en annuleren. U kunt ook de status van de nummerweergave opvragen. Nummerweergave kunt u meestal vanuit het menu in uw telefoon (meestal onder oproep instellingen) instellen. Omdat het per telefoon kan verschillen kunnen wij dat niet specifiek aangeven.
Wat wel voor ieder toestel werkt is:
Bel naar #31# (dit is gratis)
CLIR, Nummer meezenden bij uitgaande gesprekken (voor ontvanger van uw gesprek):
Activeren: #31# (zend)
Annuleren: *31# (zend)
Status opvragen: *#31# (zend}

Het openen van de poort gaat heel eenvoudig
1. Stop uw auto voor de poort
2. Bel het telefoonnummer van de poort (0682064331) met uw mobiele telefoon (dit is gratis)
3. Wacht tot u de telefoon over hoort gaan, de verbinding wordt dan vrijwel meteen verbroken
4. Indien uw mobiele nummer geregistreerd is gaat de poort open.
5. Wacht tot de poort helemaal open is
6. Rij door de poort
7. Pas wanneer u helemaal door de poort bent zal deze na enige tijd automatisch weer sluiten. Wacht U a.u.b. tot de poort weer helemaal is gesloten. Zo worden eventuele ongewenste bezoekers buiten de poort gehouden.
Hoewel er een beveiligings sensor in de poort zit om schade te voorkomen, is het beslist
niet aanbevolen om achter iemand aan naar binnen of buiten te rijden!!!

Wat nu als de poort niet open gaat?
Dit kan verschillende oorzaken hebben:
1. Staat uw nummerherkenning wel aan?
2. Heeft u misschien een nieuw telefoonnummer en dat nog niet doorgegeven aan het
secretariaat?
3. Er is technisch iets niet in orde of de stroom is uitgevallen
In alle gevallen:
1. Probeer het nog eens
2. Indien de poort niet open gaat bel de havenmeester 0620391632.

Indien de poort niet meer dicht gaat bel de havenmeester 0620391632.
In de zomer is er eigenlijk altijd een havenmeester aanwezig, echter zoals u weet is dat in de winterperiode lang niet altijd het geval. Wij streven ernaar om bij calamiteiten binnen 30 minuten iemand ter plaatse te hebben om u te helpen! Let op: het in bellen naar de poort kan wereldwijd op afstand de poort openen. Het bestuur heeft vertrouwen in de leden dat hier op verantwoordelijke wijze mee om wordt gegaan.
Bij eventuele schade is degene zelf aansprakelijk en NIET de vereniging.