Clubweekend 2015

In het weekend van 6 en 7 juni werd met prachtig weer het clubweekend gehouden. Thema was: Indianen.
Organisatoren waren Jane en Pieter en Patricia en André. De vrijdagavond begon met het roken van de vredespijp en de meesten namen ook een vuurwatertje. De volgende dag in colonne via sluis Grave naar de jachthaven “De Kraaienbergseplassen”. Vervolgens boogschieten en blaaspijpschieten. Best moeilijk. Terug naar de wigwam waar de BBQ klaar stond. Het leek wel of er een hele bison was geschoten. ’s Avonds een Indianen Percussie Workshop. De hele Hoogeerd-stam achter een slaginstrument. In het begin leek het wel iets van de jostiband maar gaandeweg klonk het samenspel best aardig. Zondag weer terug naar Niftrik.