Clubweekend 2012

In het weekend van 25,26 en 27 mei (Pinksteren) was er weer het jaarlijks clubweekend. Dit keer georganiseerd door de fam. Bergmans en de fam. Hermans. Thema: “Surprise-Surprise”.
Zaterdag na koffie met “maritieme” cupcakes met z’n allen op naar de Sluis Grave. Eén boot wilde in de sluis niet meer starten en werd door Perry verder gesleept. Allemaal afmeren in de vluchthaven van Cuijk voor de lunch en een puzzeltocht door het vestingstadje. Daarna trossen los en op naar de wsv de Kraaienbergse Plassen. Wederom een startprobleem en ook die boot werd gesleept. In het clubhuis een heerlijk buffet met ’s avonds een Drive In show met DJ Luc. Op zondag werd er door velen heerlijk gezwommen want het weer was perfect.