Clubweekend 2011

Het weekend van 10,11 en 12 juni (Pinksteren) was bestemd voor het Clubweekend met het thema: “Boeren en Boerinnen”. Georganiseerd door Jane en Pieter en Anita en Ronnie.
Na het schipperscafé was het op zaterdag om 10:00 uur verzamelen maar dat werd door de meesten niet gered (zware nacht). Alle boten afmeren om 15:00 in de verenigingshaven van Boxmeer. Sluis Grave zorgde voor een serieus oponthoud maar rond 16:30 lag iedereen op z’n plekje. De meesten van ons hadden hun oude boerenkleren weer uit de mottenballen gehaald. Na de BBQ een gezellige avond. Zondag een uitstekend verzorgd ontbijt en na nog wat spelletjes was om 13:00 uur de prijsuitreiking. 1e prijs fam. Slotboom. Daarna was iedereen vrij om te doen wat men wilde. Enkele boten gingen huiswaarts maar de meeste knoopten er nog een dagje aan vast; het was ten slotte Pinksteren.