Informatie passanten

Als u onze gastvrije jachthaven aandoet dan heeft U al op onze website kunnen kennis maken met de vele faciliteiten, voor een aangenaam verblijf.

Als U afmeert aan de meldsteiger zult U door onze (vrijwillige) havenmeester welkom worden geheten en krijgt U een ligplaats toegewezen. Mogelijk dat de havenmeester op moment van Uw afmeren niet aanwezig is. Blijf dan gerust aan de meldsteiger liggen. Op de steiger staat het telefoonnummer van de havenmeester duidelijk aangegeven (06-20391632). Ook zal hij zorgen dat U de electrische toegangspoort kunt gebruiken, zodat U ook ons (permanent) afgesloten terrein kunt verlaten. Heeft U een hond, dan mag U uw hond niet uitlaten op ons haventerrein. Buiten de poort is er heel veel ruimte, ook prachtig om te wandelen. Het gehele haventerrein wordt bewaakt door videocamera's.

Naast alle genoemde faciliteiten zijn er op de haven ook nog fietsen beschikbaar om even boodschappen te doen (winkelcentrum "Zuiderpoort" op 3 km) of zomaar fietsend te genieten van de omgeving van Niftrik, Wijchen en Balgoy. Maar U kunt ook heerlijk wandelen in de directe omgeving of lekker gaan zwemmen bij de vele strandjes. Het prachtige natuurgebied "de Hatertse Vennen" ligt op een fietsafstand van 9 km. Met de boot is er in de omgeving van Niftrik veel te ontdekken. Heeft u zelf jeux-de-boules ballen aan boord, dan is er nog een hele mooie baan op ons terrein waar u een balletje kunt gooien. Misschien is er in de haven wel een lid aanwezig die met u een partijtje aangaat. De natuur in de nabije omgeving is nog wel in ontwikkeling, maar toch al heel bijzonder.

Ook van belang om te weten is dat er op het (parkeer)terrein een publicatiebord staat waarin belangrijke mededelingen hangen. Daar vindt U eventueel wie havenmeester is en hoe U hem kunt bereiken. Uiteraard staan hier ook alle verdere belangrijke telefoonnummers vermeld.

Route naar de haven >

Navigatie naar de haven >