Lid worden van
wsv Hoogeerd

Onze vereniging kent ongeveer 100 leden. Actieve leden die je regelmatig op de voorgrond zult treffen, actieve leden die achter de schermen veel voor de vereniging betekenen en uiteraard leden die heerlijk genieten van de boot en alles daarom heen.

Wanneer u een ligplaats wilt krijgen in onze haven, dient u lid te zijn of te worden van WSV Hoogeerd. Om lid van de vereniging te worden, kunt u zich inschrijven met behulp van het onderstaande aanmelding-mutatieformulier.
Lid zijn van een vereniging betekent bij WSV Hoogeerd ook dat je meehelpt de eigendommen van de vereniging in orde te houden. Meewerken in zgn. commissies is daar een onderdeel van. Zorgvuldig omgaan met de eigendommen van de vereniging is een tweede punt.

Hieronder kunt het aanmeldingsformulier invullen.
Als u na het invullen op de knop "Verstuur formulier" klikt wordt dit formulier
per E-mail naar het bestuur gezonden.

Let op!
Een aantal velden zijn voorzien van een * en zijn verplichte velden.

Tevens dient u als laatste een duidelijke foto van uw boot te uploaden.
Let op! Uw foto moet kleiner zijn dan 2 MB.

Vul het formulier volledig en secuur in.

Onvolledig ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen.

AANMELDINGSFORMULIER