De Jachthaven

De haven kent vele moderne faciliteiten. Alle ligplaatsen zijn voorzien van een vingerpier en hebben een walstroom aansluiting.

Binnen bereik van iedere ligplaats is een slang voor het drinkwater, maar we denken ook mee om het milieu te beschermen. U kunt namelijk met een aparte slang uw boot wassen met maaswater.

De vereniging heeft een clubschuit genaamd “Dame Kaag”. Bij alle clubactiviteiten en in het vaarseizoen is iedere vrijdag en zaterdagavond de clubschuit geopend.  Openingstijden.

Op de clubschuit zijn ook de toilet- en douche voorzieningen. Het gebruik is voor iedereen gratis.

Voor de veilgheid zijn er binnen handbereik ook brandblussers en andere veiligheidsmiddelen op de steigers aanwezig. Tevens is er voldoende verlichting, ook op het boventerrein (vooral LED).

Ons haventerrein is permanent afgesloten. De electrische toegangspoort kan uitsluitend per mobiele telefoon worden bediend.  Ieder lid heeft daarnaast nog een sleutel van de poort op de loopbrug en is verantwoordelijk voor wie hij of zij toelaat op het haventerrein.
Het boventerrein, de toegangspoort en ook de steigers worden permanent bewaakt met videocamera's.

Passanten kunnen bij de havenmeester hun mobiele telefoonnummer opgeven voor bediening van de hoofdpoort en een sleutel van de loopbrugpoort verkrijgen (tegen betaling van een borgsom).

De Haven beschikt over een hellingbaan die alleen bestemd is voor leden van WSV Hoogeerd.

Heeft u een hond, laat hem dan buiten ons terrein even uit.

Vliegen boven de haven en de omgeving.

Een totaal andere kijk op onze jachthaven:
Klik hier voor de video->

Haven wsv Hoogeerd
Haven middendeel
Hellingbaan
Speeltuin

Loonse Waard met op de voorgrond WSV Hoogeerd. In het midden onze buren WSV De Batavier.
Bovenaan wordt nog druk gebaggerd. Linksboven de Maas.      -     Foto De Gelderlander - 2001.