Er komen af en toe nog vragen binnen over het inloggen in het Ledenweb.
Het gebeurt dat mensen hun password vergeten zijn en er zijn mensen
die nog nooit in het Ledenweb hebben ingelogd.

INLOGGEN LEDENWEB

Deze procedure kunt u alleen volgen en tot een goed einde brengen indien uw
E-mailadres correct in onze database zit.

Ga als volgt te werk:

• Open de website "wsvhoogeerd.nl."
  • Klik op de rechtse tab "Ledenweb" van het hoofdmenu.
  • Onderstaand scherm verschijnt

Sommige internetbrowsers tonen Nederlandse tekst en sommige Engelse tekst.

• Vul NIETS in, maar klik op de tekst "Ik ben mijn wachtwoord vergeten" of "I've lost my password", onder de knop Inloggen.
  • Het volgende scherm verschijnt:

• Vul uw E-mailadres in.
    Dit moet wel het emailadres zijn dat bij de ledenadministratie bekend is!
  • Klik op de knop met de tekst "Send me the password reset link".
  • Het onderstaande scherm verschijnt met de tekst: Thank you! The password reset link has been sent to uwmail@uwmail.nl
    In het Nederlands: Dank u! De wachtwoord herstel link is verzonden naar uwmail@uwmail.nl

Let op!
    Het is gebleken dat mensen met een KPN-account deze mails niet altijd binnen krijgen.
    Kennelijk worden dergelijke mails automatisch geweigerd door KPN. Het betreffen emailadressen met de achtervoegsels: @hetnet.nl, @planet.nl en @kpnplanet.nl

Heeft u een KPN-account en u krijgt geen response, dan kunt u hier een wachtwoord aanvragen. Uw wachtwoord zal dan handmatig worden toegevoegd.

• Op dit moment is er een E-mailtje naar u onderweg met als tekst:

"Hi uw naam,

Here is your "password reset link" for http://www.wsvhoogeerd.nl/."

• Als het goed is ziet u dat mailtje in uw Inbox, zonder afzender maar met als onderwerp: "Your password reset link"

(Is dat mailtje nog niet binnen, wacht dan enkele minuten en probeer het nog eens.)
(Kijk eventueel ook in uw Spambox.)

• Klik in dat mailtje op de link "password reset link". U ziet aan het veranderen van de cursor in een handje dat het een werkende link is.
  • Na het klikken komt uw browser weer in beeld met de volgende pagina:

• Bedenk een wachtwoord en vul dat in bij "New Password" (Nieuw Wachtwoord).

(Een veilig wachtwoord bestaat uit tenminste 6 letters en 2 cijfers of tekens, gebruik ook een hoofdletter
Voorbeeldje: "poppen3Kast7" , nog beter is "#poppen3Kast7").

• Vul datzelfde wachtwoord nog een keer in het veld "Confirm New Password" (Bevestig Nieuw Wachtwoord).
  • Doe dit zorgvuldig en onthoud uw wachtwoord goed!
  • Klik vervolgens op de knop "Change Password"
  • Daarna verschijnt het gewone inlogscherm weer en kunt u met uw E-mailadres en het zojuist opgegeven wachtwoord inloggen in het Ledenweb.

Rob Brussen