De Dame Kaag

Ons onderkomen is een clubschuit die de naam Dame Kaag draagt. Dit schip, een voormalige veerboot van 30 meter lang, is door de leden zelf helemaal verbouwd.

De ontmoetingsruimte is heel gezellig ingericht en geeft een gevoel van geborgenheid. Door de week wordt er vaak tijdens de ochtenduren een kop koffie gedronken, waarbij de havenmeester de gastheer is. Elke vrijdagavond in het zomerseizoen en diversen weekeinden is de Dame Kaag ook geopend voor iedere watersporter om gezellig een borreltje te drinken en om even bij te praten. Tijdens de diverse clubactiviteiten is het tevens een zeer doelmatige (feest)ruimte.

Boven op het (buiten)achterdek is er de gelegenheid om lekker buiten te zitten met een prachtig uitzicht over de jachthaven en omgeving. Ook kan iedereen hier een barbeque aanmaken om een lekker stukje vlees te grillen. Bij de havenmeester is een sleutel verkrijgbaar om het aangrenzende keukentje te gebruiken.
Binnen is "Ed's Promenadedek", een gezellige ruimte voor jong en oud. Een prima plek om te launchen.

Tevens zijn er op de Dame Kaag de douches en toiletruimten ingericht. Het gebruik van dit alles is gratis.

In het ruim (de kelder) zijn magazijnen en een werkplaatsje gemaakt.

- - o o - -

Openingstijden Dame Kaag:

Zomerseizoen.
Van de hijsdag in april t/m de hijsdag in oktober:
- Vanaf maandag na Pasen alle dagen van 10:00 - 19:30
- Vrijdagen en Zaterdagen van 20:30 - 00:30 uur.

Winterseizoen.
1e zondag van de maand van 14:00 t/m 17:00 uur
(1e kop koffie gratis).
Van de Hijsdag in oktober t/m de hijsdag in april:
- iedere 3e vrijdag van de maand van 20:30 - 00:30 uur.

Vanaf kade

Vanaf de haven