De Activiteiten

Binnen de vereniging worden er tal van activiteiten georganiseerd om het doel “collectief watersport bedrijven” gestalte te geven.

Openingstocht

Begin van mei, als de boten net in het water liggen, gaan we gezamenlijk een vaartocht maken om te controleren of alles weer werkt, na een winter sleutelen. Het voordeel is dat indien er onverhoopt toch iemand stukken krijgt we dan bij elkaar liggen om elkander te helpen. In de avond is er dan vaak nog een gezellig samenzijn.

Clubweekend

Ieder jaar zijn (in juni) er twee boten (eigenaren) die een heel leuk weekend organiseren. Vaak is er een thema gedurende dit weekend en zijn er veel spellen en andere activiteiten. Verschillende thema’s hebben we afgelopen jaren al gehad zoals Tropical, Circus, Andersom, Oosters, Mens erger je niet, Ouderwets, Rodeo, Hollands Glorie, Beestenboel ect. Echt een heel gezellig weekend!

Herfstweekend

Dit weekend valt in september en is tevens de afsluiting van het seizoen. Op zaterdag is er steevast een nautische wedstrijd, waar gestreden wordt om de Riet Evers bokaal.
Zaterdagavond wordt er een verrassingsmaaltijd opgediend. En verder veel spel en plezier!

Kerst-inn en Nieuwjaarsborrel

In december en januari zijn er nog de Kerst-inn en de Nieuwjaarsborrel in de Dame Kaag, waar iedereen in de winter toch lekker even kan bijkletsen!